Ligging vakantiehuizen

Op vakantie naar schiermonnikoog. Zoek en boek uw vakantiehuis per plaatsnaam. 

Zoekmenu : vakantieverblijf per ligging

Bent u geïnteresseerd voor het aanmelden van u vakantiewoning.Schiermonnikoogtravelverhuur is een overzichtelijk en onafhankelijk website.Een website platform voor verschillende types vakantiewoningen zoals een vakantiehuis,luxe duinvilla, wellnessverblijf, eilanderhuisje,bungalow, appartement,groepsverblijf of een bed and breakfast.

Bed and breakfast Aisterbun is een eilanderhuisje met één kamer.Geschikt voor 1 á 2 personen.Op een rustige locatie.De authentieke kamer is licht en modern ingericht.Gelegen buiten het centrum van het dorp Schiermonnikoog.

2 m³ bed van 1 1 bath
2 m³ bed van 1 1 bath

Moderne vakantieboerderij De lepelaar.Gezelllig en sfeervol ingericht.Gelegen in de polder aan de rand van de duinen. Geschikt voor kleine groepen,familie,collega,s of schoolreisje van maximaal 12 personen.Op het terrein is een gezamenlijk beschut terras.Een heerlijke plek om uw vakantie te vieren.

12 m³ 6 bedden ц
12 m³ 6 bedden ц

Vakantie appartement Vlinder is een ruim en royaal appartement met luxe rainshower badkamer. Een prachtig vrij uitzicht.Geschikt voor maximaal 4 personen.Gelegen aan het einde van de badweg op schiermonnikoog.Ruim balkon op het zuiden.Het strand ligt op ongeveer 60 meter loopafstand.

4 m³ 2 bedden 1 bath
4 m³ 2 bedden 1 bath

Duinvilla zeeschelp € 925.00

Duinvilla zeeschelp

€ 925.00

Prachtige vrijstaande nieuw wellness duinvilla Zeeschelp.Op ruim eigen grond.Luxe en sfeervol ingericht.Deels overdekte patio met tuinstoelen.Geschikt voor maximaal 6 personen + 1 kind t/m 3 jr .Op ongeveer 500 meter van het strand gelegen.

6 m³ 3 bedden 1 bath
6 m³ 3 bedden 1 bath

Bungalow Doornroosje, romantisch en landelijk ingericht.Geschikt voor maximaal 4-5 personen.Op een mooie rustige plek gelegen. Een heerlijk huis om uw vakantie door te brengen.

5 m³ 2 bedden 1 bath
5 m³ 2 bedden 1 bath

Schiermonnikoogtravelverhuur is nieuw en sinds kort online. Uw kunt dan ook nog niet daadwerkelijk boeken.